19197893

Belső képzésünkről

2022. augusztus végén indította el vizsgaközpontunk a belső képzését. Ahhoz, hogy szakértőink, vizsgáztatóink és jegyzőink a vizsgáztatási eljárásainkban részt vehessen, illetve névjegyzékünkbe felvételt nyerjenek – a jogszabályi előírásoknak megfelelően a vizsgaközpont által szervezett belső képzésen való részvétel szükséges.

Vizsgaközpontunk szabályzata szerint a más vizsgaközpontnál sikeresen teljesített belső képzések is elfogadhatók. Amennyiben a hozzánk pályázó vizsgáztató, szakértő vagy jegyző részt vett a Baranya Megyei Független Vizsgaközpont, a Nagykanizsai Szakmai Vizsgaközpont, a Kaposvári Vizsgaközpont vagy a Veszprémi Vizsgaközpont hasonló képzésén, és azt sikerrel teljesítette, az ott kapott igazolást, tanúsítványt vizsgaközpontunk elfogadja. Más akkreditált vizsgaközpontok által szervezett képzések esetén Vizsgaközpontunk külön eljárás keretében vizsgálja meg a szerzett igazolás megfeleltethetőségét.

A hozzánk pályázók több, mint 90%-a sikerrel teljesítette már az előírtakat. Köszönjük együttműködésüket, gratulálunk nekik!

Kérjük azokat a szakértőket és vizsgáztatókat, akik még nem teljesítették belső képzésünket vagy nem igazolták, hogy hasonló tárgyú képzést más vizsgaközpontnál elvégeztek, mielőbb keressék meg vizsgaközpontunkat.

 

Kiemelt borítókép: Designed by vectorjuice / Freepik

Posted in Uncategorized.