istockphoto-1298294939-170667a

Új KEOR-ok akkreditálása ! Új lehetőség a csatlakozásra!

Vizsgaközpontunk megalakulásakor célul tűztük ki, hogy 22 KEOR tekintetében megszerezzük a személytanúsító szervezetre vonatkozó akkreditálást. 2022. július 14-én 15 KEOR-t akkreditáltunk, a fennmaradó 7 KEOR tekintetében pedig most szeretnénk lefolytatni az akkreditációs eljárást.

Ahhoz, hogy egy-egy KEOR-t sikerrel akkreditálhassunk, az adott képzési területhez tartozó valamennyi szakma és szakképesítés tekintetében biztosítanunk kell a vizsgáztatáshoz szükséges személyi és tárgyi feltételeket.

Ehhez várjuk olyan szakemberek és partnerek jelentkezését, akik szívesen részt vennének feladatkészítő vagy véleményező szakértőként, vizsgabizottsági tagként (felügyelőként, mérőként, értékelőként), jegyzőként a vizsgáztatási folyamatban, vagy együttműködő partnerként szívesen biztosítanának egy-egy vizsgahelyszínt, a vizsgához szükséges tárgyi feltételeket.

Amennyiben szeretne csatlakozni a Dél-Balatoni Szakmai Vizsgaközpont valamely névjegyzékéhez, megújult honlapunkon már elektronikus jelentkezéssel is megteheti ezt: https://balatonivizsga.hu/jelentkezes-2/

A korábban akkreditált, és az akkreditálni kívánt új KEOR-okhoz tartozó szakmák és szakképesítések listája, amelyekben továbbra is várjuk a vizsgàztatók és a szakértők jelentkezését.

 

Posted in Uncategorized.