workspace-workplace-partnership-office

Somogy megyei partnerkapcsolatok kiépítése

Vizsgaközpontunk arra törekszik, hogy Somogy megye területén, de akár a megye határain túl is, valamennyi kamarával, gazdasági szereplővel, egyéb állami, önkormányzati szervvel együttműködve színvonalas szolgáltatást nyújtsunk, kiszolgáljuk a gazdasági szereplők vizsgáztatással kapcsolatos igényeit.

Ezen célkitűzésünk megvalósítása érdekében az elmúlt hetekben egyeztetéseket folytattunk a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamarával, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Somogy Megyei Igazgatóságával, a Somogy Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztályvezetőjével, de felkerestük a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara országos Szakképzési és Szaktanácsadási Igazgatóságát is.

Az egyeztetéseken olyan együttműködés kialakítására törekedtünk, mellyel lehetőséget adhatunk a gazdasági szereplőknek a vizsgáztatási folyamatokba történő bekapcsolódásra, vizsgabizottsági tagként, feladatkészítő vagy véleményező szakértőként, illetve vizsgahelyszínként. Továbbá piacképes kimeneti követelményeket szeretnénk kialakítani, melyhez szintén várjuk a gazdasági folyamatokban ténylegesen részt vevő szakemberek segítségét.

Posted in Uncategorized.